donderdag 3 oktober 2013

Tattoo Face

Scroll down  for the english version!!!


De Mensen die mij kennen weten natuurlijk wel dat ik getrouwd ben met René. (en dat we samen de mooiste dochters van het land hebben maar dat terzijde)En dat hij heel wat kleurtjes in zijn gezicht heeft. Velen vragen af wat Iemand beweegt om Zo getatoeëerd te zijn en wat wij daarin meemaken. Als je iemand kent is het heel gewoon allemaal. Je ziet gewoon René, en niet een freak met tattoo’s maar als je op straat loopt is dat ineens heel anders.
René is begonnen met zijn gezichtstattoo in 2006. Eerst zijn wenkbrauwen, en later ontstond het idee zoals het nu is. Elke keer bedacht hij dat er iets bij moest en ging hij naar Remy van de shop Angels in flames (http://www.angelsinflames.com ). Hij zegt nu klaar te zijn met zijn gezicht maar ja…..wie hem kent…… weet wel beter. Het is pure fun. Er zit geen gedachte of wijsheid achter. Niet elke tatoeëerder doet iets met tattoo’s in het gezicht. Het is erg fijn werk, En moet goed symmetrisch gezet worden aangezien je anders een gezicht kan vervormen. Ook is de huid op het gezicht veel dunner en zie je op later termijn dat een gezicht veranderd dus moet de tattoo mee kunnen blijven gaan, je wast het er niet even af. Remy zegt daar over:” Ja het is zeker anders hoor, zeer bewegelijk, het gezicht. Andere techniek is het niet zozeer maar je gebruikt wel fijne naalden. Het is meer een precisie werk, steekt erg nauw op het gezicht. Je prikt ook minder diep dan op andere lichaamsdelen.” René zegt dat het niet pijnlijker is dan op andere lichaamsdelen. Er zijn plaatsen op je lichaam die meer pijn doen dan op je gezicht. Wel weet ik nog Dat René zijn huid opzwol rond zijn oog. Net of hij een poffer op zijn oog had gehad door een kickbokser. En dan zijn lippen,dat is bijna niet te doen. Hij heeft nu zijn onderlip gedaan met veel pijn en moeite maar zijn bovenlip moet nog.
Paul
René & Thomas
René is natuurlijk niet de enige met Gezichtstattoo’s. Ik sprak met de Nederlanders Paul schuurkes (facebook) en Thomas Veenstra (facebook) Paul heeft Op de Helft van zijn gezicht een Maori tattoo en Thomas een Tribal achtige tattoo. (ik vind het net een tijger) Allebei alleen zwart.

Paul en Thomas hebben hun Tattoo ongeveer 3 jaar. Voor Thomas is het gewoon fun, omdat de verslaving er nu eenmaal in zit. Bij Paul staat het voor wilskracht. Bij hem zit er dus een gedachte achter. Hij is van mening als je echt iets wilt en je doorzet je dingen kunt bereiken. Paul heeft voor Maori gekozen omdat het hem kracht geeft. Want iedereen heeft een rugzak vol met ervaringen en beperkingen. En door de Maori tattoo’s is zijn rugzak te verdragen en te hendelen. Hij heeft geprobeerd om zijn geschiedenis op zijn lichaam te zetten en waar hij voor staat en om wie hij geeft. Zijn Tattoo beslaat de helft van zijn gezicht. Hij wil niet de andere kant gaan doen want, zegt hij:”als ik dat doe dan ben ik mijn persoonlijkheid kwijt ”. Want dat is wel 1 ding wat zeker is, je gezicht verteld iemand anders hoe je bent, je voelt of dat je iets leuk vind of niet. Als je dus er een tattoo op plakt veranderd dat. Daarom vinden veel mensen dat terecht heel ingrijpend.

Veel meer dan op een ander lichaamsdeel. Veel mensen voor al mannen hebben alleen zwarte inkt op hun gezicht. René niet zoals je nu wel weet maar er zijn er meer: Jester Mayhone (facebook) is net een gekleurde lapjes pop. Hij is nog niet klaar hij zegt hier over: “The process of my face tattoo has taken a few years and actually started way before I got it done. I wore make up and created rough drafts with make up to see what would work best with my face and look the best design wise over all.” Jester is een clown van binnen en van buiten en dat wil hij graag laten zien.
Jester
Tattboy
Tattboy
Ook Tattboy Holden is kleurrijk.(facebook) Hij wilde altijd al getatoeëerd worden in zijn gezicht. En in 2006 is het dan eindelijk gelukt iemand te vinden. Ik vroeg hem wat zijn gezicht betekende, en hij zei hier over: “my face is terminator inspired - combines bio-mechanical elements with my overall Holden Motor Car Theme - so far 11 different tattoo artists have tattooed my face”.

Nu hoor ik je denken, Waar zijn de Tattoo Girls? Ik heb er 2 gesproken. Nina KoffinKat Malmbom uit Växjö, Sweden (facebook) en Eva Medusa uit Houston, Texas (facebook & facebook pagina) Nina Woont samen met Cad Lyckliga Gatan (facebook) die ook gezichtstattoo’s heeft en ze hebben samen een dochtertje. Hij is de enige tatoeëerder die in dit rijtje voor komt. Bijna iedereen heeft een baan die er niks mee te maken heeft of is huis man/vrouw.
Nina & Cat
Eva
Nina zegt over haar Tattoo’s in haar gezicht :” Its mostly for fun, but i Also Have My daughters name in My face, and the Word family. Those Have meaning ofcourse” Duidelijk toch? Dan Eva. Eva noemt zichzelf : "Metamorphosis Eva Medusa the Dragon Lady” Ooit in 2009 was ze een man en niet happy met zich zelf. En aangezien we leven in een wereld waarin alles maakbaar is is ze nu aan het transformeren tot Draken vrouw. En dan bedoel ik natuurlijk niet dat het een draak van een vrouw is maar met hormonen, plastische chirurgie, tattoo’s, implantaten en de hele mikmak. Ze kan daar dus ook heel gepassioneerd over vertellen en heeft dus ook daar een hele facebook pagina aan gewijd (facebook pagina) met meer dan 1300 volgers! daar droom ik alleen maar van. Stel dat er zo veel mensen mijn blog zouden lezen.... wow…….) haar eerste Tattoo in haar gezicht was in 2009 en is een oud chinees symbool voor hemel als in de Oracle de I Tjing, die ook bekend staat als het taoïsme, dat is haar filosofie en haar manier van leven. Inmiddels zie je die tattoo niet meer door al het andere kleurwerk op haar gezicht, ze is aan het transformeren tot een slangachtige draak maar dat is een ingrijpend en lang proces van tatoeages, piercings, 3D-implantaten, scarifications en branding dus nog zeker niet af. zeker niet omdat er veel internationale artiesten bij betrokken zijn. Haar Hele lichaam wil ze bedekken met schubben van de de westerse Diamondback ratelslang. Ze denkt daar nog 3 jaar mee bezig te zijn en ze wil straks als het af is op een heel realistische manier over komen. Dus ze gebruikt veel aarde kleuren van die slang maar heeft daar wel veel regenboog kleuren aan toegevoegd! In 2014 zal ze beginnen met branding en scarification in haar gezicht zodat ze de contouren nog realistischer krijgt. Dit is natuurlijk heel erg extreem. En zal je in het voorbijgaan niet snel tegen komen. Zo wie zo neem je natuurlijk niet zo maar een tattoo in je gezicht.

Het is niet All fun. Maar ook de aandacht die de meeste willen. Mijn ervaringen met René is dat de aandacht die het geeft door Andere mensen hem vleugels geeft. Hij vind dat Fantastisch. Hij dan hè? Want als vrouw van……(klinkt als voetbal vrouw, die is ook altijd “vrouw van”. Maar dan zonder die vette bankrekening helaas) Wordt ik er soms gestoord van. Als ik dus ook nu mensen benader voor deze blog vinden ze het allemaal super gaaf dat ze er in komen te staan en krijg ik alle medewerking. René is dan ook al eens op tv geweest (je zal het maar zijn) en heeft in diverse bladen gestaan. Binnen kort is hij in het AD te vinden en let maar op als je tv kijkt op 1 februari. Dan krijgt de koningin een bedankje van het volk en daar heeft hij ook aan mee gewerkt.
Thomas was bij “man bijt hond”. Zie hier het you tube filmpje.
Hoe zit dat met de reacties? Zijn ze allemaal zo als de kids in dit filmpje?
Paul heeft ook wel eens rare situaties of gekke opmerkingen gezien en gehoord maar in het algemeen zijn de reacties wel positief en ook meestal van ouderen en kinderen. Ook zijn er natuurlijk negatieve reacties,maar dat kan hij op één hand tellen. Ook mensen die bijna de nek breken dat ze me na kijken,maar dat is de kick voor Paul. Dat Hebben René en ik dus ook. Kinderen willen het aanraken, Mensen staren. Dan zeggen René en ik iets tegen elkaar en wordt ik er zo schijtziek van dat ik langs hem heen kijk recht in het gezicht van degene die staart want die moet blijkbaar nog wat opvoeding hebben. Of terwijl ze op straat passeren naar hem blijven staren en dan in hun loop, zo tegen een lantarenpaal aan knallen! dan kan je mij opvegen hahahahaha. Thomas vind als hij door de stad wandel en er wandelt een vriend zo'n 10 meter achter Thomas dan hoort die vriend wat mensen zeggen tegen elkaar Als Thomas is gepasseerd , zoals " heb je hem gezien" dat is heel grappig. Want ze hebben totaal niet door dat je niet doof wordt van tattoo’s en dat omstanders ook bekende van de tattoofreak kunnen zijn. Van de zomer, waren wij met zijn vieren op de kermis. René stond te wachten op ons. Wij waren namelijk naar de wc. Zo’n lekker gehorige wagen. Ik was nog in een hokje toen mijn 2 dochters al klaar waren en bij René stonden te wachten. Een jongen en een meisje passeerde eerst eerst René en toen mij. Ik hoorde dus luid en duidelijk dat het meisje zei:”wat zielig voor die meisjes he? Dat ze zo’n vader hebben, wat zullen die zich schamen en gepest worden later”. Tja dan wil ik die griet even met haar kop tegen een spiegel aan slaan met de tekst: “kijk eerst in de spiegel voor je iemand de grond in trapt”.Maar ja dan moet ik eerst mijn broek op hijsen dat duurt natuurlijk te lang.

Kinderen zijn het leukst. Die aaien over je arm om te voelen en vragen het gewoon! En op een onbevangen manier. Bij Nina vroegen ze of ze haar gezicht had in gekleurd met stift of verf.Leuk toch? Dat doen volwassenen ook hoor, maar die staren eerst 10 minuten, gaan dan moet in drinken en vragen uit eindelijk of het wel echt is (“nee”,zegt René dan”elke ochtend sta ik 2 uur voor de spiegel om het zo te krijgen” daarna staan ze hem ongelovig aan te kijken) of vragen of het zeer deed. (René:”nee, nu niet meer”) Tja kinderen zijn dan wel willend hun ouders daarin tegen….. Tattboy Holdentoo had eens dat hij een keer een vrouw tegen kwam uit India die een grote wijde Jurk aan had. Ze had 7 kinderen rond rennen in een winkel centrum, toen ze me in de gaten had, deed ze alle kinderen onder haar rok en wachte tot Tattboy voorbij was. Eva is al uit gemaakt van duivel tot God. En zegt hier over:” I recall when a young couple was walking past me as I stood at a bus stop in Houston and they remarked that I reminded them of a creature in a fairy tale. Many people are amazed and intrigued and while some approach me and ask me questions about my mods in particular my facial tattoos, some people are hesitant for various reasons; some are intimidated, some are scared, some are judgmental and ready to cast me to the fires of hell or they think that I have "come for them", insinuating I am the devil. Many people tell me that I am beautiful and many ask if they can pose for a photo with me, some want to touch my face; many people look at me in wonderment and while they do not approach me the looks on their faces tells me whether they are being nice or rude. The surprised look on many peoples faces is priceless and I have fun being me and I am comfortable in my own skin of scales.”

Dit alles is maar een klein gedeelte van alle Mensen die getatoeëerd zijn in hun gezicht. Er zijn er veel meer. Neem de man die zich compleet met snor haren en al zich liet ombouwen tot kat,(heelaas is hij overleden) of de man die er uit ziet als skelet. Dus Dan is René maar een gewone jongen toch?

Bedankt mensen die mij irritante vragen met verve beandwoorden en Groetjes allemaal!

 Especialy for the english people: the english version for the people that helped me with my blog: 


People who see me one Facebook, knows that I 'm married to Rene . (and we have together the most beautiful daughters of the country ;-) ) And he has a lot of colors tattoo’d on his face . Many people are wondering why someone tattooed his face and what the experience are. If you know someone like René You just see him , not a freak with tattoos but if you walk on the street with him it is suddenly very different.
Rene started his face tattoo in 2006 . First his eyebrows , and later he developed the idea as it is now . Every time he had an idea he went to Remy from the shop: Angels in flames http://www.angelsinflames.com Angels . He says now that his face is ready....... but hey ...... who knows him knows better. It is pure fun . There is no thought or wisdom behind it. Not every tattoo artist does something with tattoos in the face. It is very fine work , and should be put well balanced otherwise it distort a face. Also, the skin on the face is much thinner and you getting older so the tattoo has to be very nice, you can not just wash it off . Remy says: "Yes it is definitely different to tattoo a face ,a face is very agile ,I don’t use a Another technique, but i use fine needles . It is more a precision work , sticking very closely to the face . You also stings less deep than in other parts of the body . " René says that it is not more painful than other body parts. There are places on your body that hurt more than your face . I do remember that René his skin swelled up around his eye . As if he had a punch from a kick boxer . And then his lips . That 's painfull to do . He has done his lower lip with a lot of pain but his upper lip is still natural.
René is obviously not the only one with a Facial tattoo I spoke with the Dutch guy's Paul Schuurkes (facebook) and Thomas Veenstra (facebook) Paul has on the half of his face a Maori tattoo and Thomas a tribal tattoo . ( I think it's just a tiger ) Both black only.
Paul
René & Thomas
Paul and Thomas have their tattoo about 3 years . For Thomas , it's just fun, because the addiction. For Paul it stands for willpower. He believes if you really want something and you persevere you can achieve things. Paul chose Maori because it gives him strength . Because everyone has a backpack full of experiences and limitations . And by the Maori tattoos Helps him to live with it. He has tried to put its history on his body and what he stands for. His tattoo covering half of his face . He does not want to do the other side. Because , he says, " if I do that then I lost my personality." That’s one thing for sure , your face tells someone else how you are, how you feel. If you like something or hate it . a tattoo changes it .

Many men have only black ink on their face . René not as you know by now but there are more: Jester Mayhone (facebook) is just a pop with colored patches . The Tatoo is not finished “but:”he say’s "The process of my face tattoo has taken a few years and actually started way before I got it done . I wore makeup and created rough drafts with makeup to see what would work best with my face and look the best design wise over all. " Jester is a clown inside and out and that he would like to show .
Jester
Tattboy
Tattboy
 Also Tattboy Holden is colorful . He always wanted to be tattooed on his face . And in 2006, he finally find someone . I asked him what his tattoo is meaning , and he said: " my face is inspired by terminator - combines bio - mechanical elements with my overall Holden Motor Car Theme - so far 11 different tattoo artists have tattooed my face " .

Now you're thinking: Where are the Girls Tattoo freaks? I have spoken 2 girls. Nina KoffinKat Malmbom from Växjö , Sweden (facebook) and Eva Medusa from Houston, Texas (facebook and facebook page) Nina Living with Cad Lyckliga Gatan (facebook) which also has face tattoos and they have one daughter together . He is the only tattoo artist in this blog . Almost everyone has a job that has to do nothing with tattoo’s ore are house husband / wife.
Nina & Cat
Eva
Nina says about her tattoo in her face : " It's mostly for fun , but i Also Have My daughter name and the Word family one my face . Those Have of course meaning " Then Eve. Eva calls herself : " Metamorphosis Eva Medusa the Dragon Lady" Sometime in 2009, she was a man and not happy with himself . And since we live in a world where everything is changeble is he now being transformed into a woman Dragon . she does to it with hormones , plastic surgery , tattoos , implants and a lot more. She tells me a lot about it and she has a whole facebook page dedicated to it (facebook page) with over 1300 followers ! wow… if had 1300 readers for my blog I was very very (dit I said very?) VERY happy ! her first tattoo in her face was in 2009 the tattoo consisting of six stacked unbroken lines is the ancient Chinese symbol for Heaven as found in the Oracle the I Ching which is also known as Taoism; my philosophy or my way of life. By now you no longer through all the different color work on her face, she is transforming into a snake like dragon. But that is a long process of tattoos , piercings , 3D implants , scarifications and branding so it isn’t finished yet. especially since there are many international artists are involved. Her Whole body would be cover’t with scales of Western Diamondback rattlesnake . She thinks that she need another 3 years to be what she wanted to be. They used a lot of earth colors of the snake but has a lot of rainbow colors added also In 2014 they are starting with branding and scarification in her face than she gets more realistic contours .

This is obviously very extreme. You don’t see that in Holland I think. It is not all Fun . But also the attention that most tattood people want . My experiences with René is that the attention gives him wings . He loves it. He ….yes… but I’m not lovin all the attention ...... ( it is like a pop singer, when he walks on the streets and al the fans ask for a photo , But without that big bank account) I think its irritating . But if I ask tattooed people for this blog they find all it very cool that I ask for it and I get full cooperation. Rene is also seen on the dutch TV. it's called: “je zal het maar zijn” and was in several magazines . this month for ensample: the dutch newspaper “AD” and watch the dutch TV on February 1st. When the dutch (old) queen gets “a thank you party” for all the big work she did for the dutch government.
Thomas was on the dutch tv also. The program is called: "man bijt Hond " What about the people on the streets? Are they all that kind as the kids in this movie?
Paul has has seen strange situations or silly comments and heard but on the streets but normally the reactions are positive. There are also negative reactions offcourse, but not mutch. Some times people stretch there neck to see me, but that's the thrill for Paul .also for René. Children want to touch and people staring . Sometimes René and I talk something to each other and I see one women look at us behind René.I think for 10 minuts long. I was so sick of that shit, so I look straight into her face and said: “do don’t see enough yet?” Or while they pass on the street: stare at him and then in their course , walking into a lamppost, and bounced there head to it! Thomas tolt me if he walking through the city and a friend walk about 5 yards behind Thomas, hears that friend everything what people say to each other if Thomas has passed, such as: "do you have seen him? " that's very funny. Because they do not realize that you are hear everything. This summer for example, we were at the fair with our children . René was waiting for us. We were to the toilet. I was in a booth when my two daughters were all ready finished and stand near René on the street . A boy and a girl first passed them and then came into the toilet room. So I heard loud and clear that the girl was saying: "What sad for those girls! They have such a father , what will those be ashamed later on! " . Well then I wanted hit that chick with her head against a mirror with the spoken text : " first look in the mirror for that you saying such a thing" But that’s a shame if I do that.
Children are the most fun . They feel at your arm and ask their questions in an uninhibited way .They asked Nina if why she painted on her face Addults can leant from the kids. because,they first staring for 10 minutes to us, then drink to mutch and than come the questions finally. “is it real?” "no" , says René " every morning I need 2 hours for my make-up" or ask if it hurts. René: " No, not for now " . Tattboy Holdentoo did walk walk past an Indian lady from India once with a big dress. she had 7 out of control children running around in a shopping centre. When she spotted Tattboy she ushered her children under her dress as Tattboy walked past. Eva has been made out of devil to God . And says about it: " I recall when a young couple was walking past me as I stood at a bus stop in Houston and they remarked that I. Reminded them of a creature in a fairy tale . Many people are amazed and intrigued and while some approach me and ask me questions about my mods in Particular my facial tattoos, some people are hesitant for various reasons , some are intimidated , some are scared , some are judgmental and ready to cast me to the fires of hell or they think that I. have " come for them" , insinuating I am the devil . Many people tell me that I am beautiful and many ask if they can pose for a photo with me , some want to touch my face , many people look at me in wonderment and while they do not approach me the looks On Their faces tells me Whether they are being nice or rude . The surprised look on many people's faces is priceless and I have fun being me and I am comfortable in my own skin or scales . "

All this is only a small part of all the people who are tattooed in their face. There are many more. For example the man who was completely a cat with whiskers and a tattood cat print.(its to bad that he don’t live anymore) or the guy who looks like skeleton. If you look at them then René is just a regular guy, right?

Big thank you to the people that helped me!

Greetings to you all.

1 opmerking:

  1. Dr. Itua geneest mijn HIV, ik ben al 10 jaar een ARV Consumptie. Ik heb mijn best gedaan totdat ik Dr. Itua tegenkwam op de blogsite. Ik heb hem ge-e-mailen over mijn gegevens over mijn hiv en mijn locatie. Ik heb alles aan hem uitgelegd en hij vertelde me dat er niets is om bang voor te zijn dat hij me zal genezen , mij schenk me garantie, ik vraag me om dingen te betalen, dus als ik genezen ben, zal ik dankbaarheid tonen. Ik weet niet hoe ik het moet doen Dr. Itua. Ik kreeg zijn kruidengeneesmiddel via EMS Courier-service die bij mij op kantoor kwam 5 werkdagen. Het is een goede man en ik ken hem voor zijn goede werk. Mijn grootmoeder roept hem op om hem en mijn vrienden te waarderen, dat is een vreugde voor mij dat ik vrij ben van het nemen van pillen en dat dikke schoonheid een nachtmerrie is .je zult begrijpen waar ik het over heb als je hetzelfde probleem had ik was zijn agenda ook dat hij me onlangs stuurde, hij geneest een hele aardige ziekte zoals, kanker, herpes, fibromyalgie, hiv, hepatitis B, lever / nier Inflamatory, Epilepsy, Infertility, Fibroid, Diabetes, Dercum, Copd, en brengen ook Ex Lover terug .. Hier zijn Contact .drituaher balcenter @ gmail.com Of Whats_app-nummer +2348149277967

    BeantwoordenVerwijderen