vrijdag 23 augustus 2013

Tattoo seizoen begint bijna!

Yessss tattoo seizoen is bijna weer. Begonnen! Ja je leest het goed.
In de zomer moet je de tattoo's showen (wel goed insmeren he? Niet zo veel pigment kweken als ik) en als de zomer over is dan weer je  verse tattoo's laten zetten. Het is namelijk zowiezo niet fijn de zon op je verse tat te laten branden maar het is ook zonde van de moeite, je huid en het geld! Ook leuk: zonnebrand er op spuiten met al dat alcohol er in.....als je een pain lover ben vooral doen :-) yikes!!!
Dus afdekken met kleding of iets dergelijks is het beste.

Van de zomer was ik in Turkije. Daar zag ik allerlei mooie blinkende shops vol met fantastische foto's van goed gelukte creaties.  Maar hoe goed ze ook zijn.......1 aspect wordt over het hoofd gezien. ...DE ZON!
Blinkend van goud. 1 van de reden waarom we naar een warm land gaan. Die ons een goed humeur en een bruin kleurtje geven... (ja en natuurlijk ook rood als het fout gaat) geven ons ook de rimpels en verkleurde tats!

Tja en dan heb ik het nog niet eens over het zeezout, zand, gloor en de verontreiniging van het water!  Dus dan heb je een goede studio uitgezocht. Je best gedaan om een uniek stukje werk uit te zoeken, de plaats te bepalen en dan de tattooeerder het werk laten doen en goed verzorgd.....kom je er achter dat de kleuren toch uitlopen. Je lijnen toch echt dunner waren! Hoe zonde is dat!

Dan toch nog maar even tats showen en kijken. Dit weekend kunnen we alle vrouwelijke Tattooeerders weer aan het werk zien in Zaandam!

Kijk maar op: http://www.dutchladiesconvention.com

(Facebook: https://m.facebook.com/events/512622028798719?__user=539407509)

Ik kom hier elk jaar even kijken. Even met iedereen babbelen. Er zijn shows, muziek, En er staan tig stands met kleding,tassen,  piercing- en gewone sieraden, en je ziet natuurlijk de artiesten aan het werk! Zo kan je goed zien wat voor werk ze maken.

Dit jaar heb ik de eer om mee te helpen. Ik ben taxi chauffeuse op de zondag. Dan breng ik de treingangers van en naar het station. 

Dus heb je geen plannen, kom langs en mischien zie ik je dan wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten