zaterdag 17 augustus 2013

Sex !!!

Ja Sex sells, Dat mogen duidelijk zijn.
Het grappige is dat mensen die mij en mijn man zien lopen, denken dat wij erg extreem zijn. Dus ook in bed. Dat de Sm party's, latex, leer, bandages, incl. een paar meesteressen en mr. Grey hier door het huis vliegen. Leuk Toch?

Nou.... ik moet zeggen dat me niet alles even onberoerd laat maar ik ben dat betreft een watje. Ik durf niks, ben super burgerlijk (ja zo erg, je gelooft de waarheid gewoon niet.) Misschien kom ik wel wat te kort en moet ik naar de extreme seks school.... zou kunnen. (Nieuwsgierig ben ik dan weer wel) dan krijg gelijk straf wegens sex verwaarlozing. ;-)

Dit levert dus wel heel wat vragen op. Natuurlijk meestal van mannen. en Facebook is daar een heel anoniem (maar niet heus) en makkelijk medium voor. of ik wel eens naar feestjes ga, naar swinger feestjes dan? of me kleed in latex? leer dan? (ok√© ik beken: leer, latex, gekke kleding er is een reden waarom ik de foto shoots zo leuk vind) en ze vinden dat ik zo'n hottie ben.  (dat is dan weer leuk om te horen)

Nee dan dit: ooit eens stond ik in een danstent en ik was op de dans vloer. Staan daar 3 mannen met bier (what else?) en wijzen naar mij, trekken de aandacht. ik reageer expres niet. (niet mijn type)  trekt er 1 gewoon mijn shirt omhoog!!! dus ik draai mijn verbijsterd om"ja, ik wilde even kijken welke tattoo jij op je rug heb staan. Mooi zeg!" ik was verbijsterd maar zei uit eindelijk: "rare openings zin!" hij: "ja he? ik vind je tatoo's super ik moest gewoon even kijken." nou jaaaaa Dat is toch niet normaal! net dat iedereen ineens aan je zwangere buik gaat zitten. er staat toch niet raak me aan of zo?

Het blijven vakjes waar men graag iemand in wil zetten. Dus tattoo = aso en extreem, man in pak is netjes thuis komen bij moeder de vrouw.

Ik denk alleen dat er onder dat pak heel wat kan zitten, ook wat er in iemand omgaat of wat zijn voorkeuren zijn heeft niks met zijn uiterlijk te maken. ik wed dat de klanten van Meesteres huppelepup of mr grey de klant in pak maar ook de Tattoo freak is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten