maandag 12 augustus 2013

even voorstellen

Hoi Allemaal!
Dit is hem dan, Mijn blog. Ik zal me even voorstellen,
Ik ben Lady Dragonskiss, Ik doe af en toe aan alternatieve modellen werk en werkte al jaren In de Retail. In een wel verdiende vakantie wist ik het ineens: ik ga meer doen mijn mijn interesse in BME !!! ik ga Bloggen, Vertellen over mijn leven als gewone sterveling maar ook uitleggen hoe het er nou aan toe gaat in de wereld van tattoo's, piercings, scarrification, branding, implantaten en meer! 

Natuurlijk hoop ik dat het een succes wordt en van mijn interesse mijn beroep kan maken. Maar op de eerste plaats hoop ik er gewoon veel plezier aan te beleven en daarmee ook vele anderen!

Naast dit leven heb ik er nog een, Vrouw zijn van een man die er gekleurd op staat. (toch weer die Tattoo's he) en zorgen voor 2 Dochters die nu 5 en 7 jaar zijn. Natuurlijk kan ook ik niet leven van de lucht dus zoek ik een baan. Ik heb jarenlang in winkels gestaan waarin ik kleding en Telecom verkocht maar vind het nu tijd voor iets anders. Wat moet dat dan zijn? vele mogelijkheden maar zeker in de BME wereld.

Wil je meer van me weten?Hele fijne dag nog en tot ziens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten